З понеділка на Закарпатті розпочнуться вступні кампанії

З понеділка на Закарпатті розпочнуться вступні кампанії
Вступна кампанія до вищих і професійно-технічних навчальних закладів цього року розпочнеться 11 липня, повідомили у Департаменті освіти і науки Закарпатської ОДА.

 

Термін подачі документів на різні кваліфікаційні рівні та спеціальності неоднаковий. Подача документів на спеціальності, в яких передбачені творчий конкурс, вступні іспити та співбесіда, закінчиться 20 липня. Творчі конкурси проведуть у кілька етапів з 18 до 27 липня 2016 року. Вступні іспити та співбесіди – з 21 до 28 липня. Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 18 годині 27 липня.

Для швидкого реагування на факти порушень законодавства, організації особистого прийому громадян та їх консультування  створено оперативний штаб з питань вступної кампанії. Затверджено персональний склад штабу та заходи щодо забезпечення контролю за проведенням вступної кампанії у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, визначено громадську приймальню громадян (м. Ужгород, площа Народна, 4, кабінет № 481) і консультативний телефон за номером: (03122) 3-34-67. 

 

06 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів