В Перечині представники пенсійного фонду провели роз’яснювальні роботи

В Перечині представники пенсійного фонду провели роз’яснювальні роботи
Про основні принципи та переваги впровадження централізованої системи призначення та виплати пенсій говорили в фінансовому управлінні Перечинської РДА.

 

У рамках проведення інформаційно - роз'яснювальної роботи перший заступник начальника Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Оксана Олефір на зустрічі з працівниками фінансового управління Перечинської РДА розповіла про основні принципи та переваги впровадження централізованої системи призначення та виплати пенсій з 1 липня 2016 року. Головною метою створення такої системи, зазначила вона, є запровадження автоматизованої обробки пенсійної документації та надання можливості майбутнім пенсіонерам доступу до послуг, які надає Пенсійний фонд, незалежно від місця їх проживання за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України.

Учасників діалогу цікавили також питання призначення пенсій за віком, в тому числі призначення пенсій з відстрочкою відповідно до ст. 29 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" та відповідно до Закону України "Про державну службу".

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

 

08 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів