Москаль заявив, що вбивство Шеремета немає кому розслідувати

Москаль заявив, що вбивство Шеремета немає кому розслідувати
"Не знаю жодного професіонала з діючих працівників поліції, який міг би розкрити вбивство Павла Шеремета", – прокоментував резонансне вбивство журналіста "Української правди" голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

 

Посадовець висловив співчуття близьким загиблого і заявив, що Павло Шеремет давав реальну картину того, що відбувається в країні, а це багатьом не подобалося. "Тут і слід шукати причини злочину. Сам факт якого – показник того, що з криміногенною обстановкою відбувається щось зовсім не те", – переконаний Москаль.

За словами чиновника, для розслідування вбивства "політична воля є, але немає висококласних слідчих і оперативників. Професійне ядро української поліції вихолощене так званою реформою. Під лозунгами "всіх люструвати й гнати в шию" правоохоронні органи залишили без професіоналів. Зате бандитів, розбійників, убивць ніхто не люстрував, вони так і залишилися на своїх місцях".

Москаль, який є генерал-лейтенантом міліції, заявляє: "Особисто не знаю жодного професіонала з діючих працівників поліції, який міг би очолити слідчо-оперативну групу й розкрити цей злочин. Патрульні поліцейські з тримісячним навчанням його явно не розкриють. А ті, хто міг розкрити, не пройшов атестацію чи невідомо ким склепаний нашвидкуруч поліграф".

 

20 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів