Будівництво комплексу ФК "Динамо" на Закарпатті

велося за рахунок державних коштів та грошей Львівської обласної організації глухих

 

Будівництво санаторно-оздоровчого комплексу футбольного клубу "Динамо" у селі Ждені?во Воловецького району Закарпаття, відомого ще як "дача Медведчука", фінансувалося за державні кошти, більшість проплатила Львівська залізниця, частину робіт виконано коштом Львівської обласної організації глухих. Про повідомилz Західна інформаційна корпорація з посиланням на ДГЗ МВС України.

Правоохоронці встановили, що загальне керівництво будівництвом всього об??кту здійснював колишній міністр транспорту та зв?язку України Григорій Кірпа, який бував на об??кті кожного тижня. Від Закарпатської обласної державної адміністрації на об??кті постійно перебував заступник глави Закарпатської ОДА Юрій Чомоляк, а також дружина екс-глави Адміністрації Президента України Оксана Марченко. Фінансувався об??кт за кошти Львівської залізниці. Частину виконаних робіт оплатила Львівська обласна організація глухих.

Електрифікацію об??кта зроблено державним коштом, а відповідні роботи велися відкритим акціонерним товариством "Закарпатенерго" (57% акцій перебувають в державній власності).

Газифікація об??кта виконувалася згідно з листом глави Закарпатської обласної державної адміністрації ?вана Різака до Львівської залізниці, керівники якої сплатили 6 млн. грн. за газифікацію цього об??кта.

Будівництво дороги велося Закарпатським облавтодором з Державного бюджету України.

Благоустрій прилеглих територій оплатила Львівська обласна організація глухих.

 

01 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів