Закарпатські благодійники зібрали ранці та шкільне приладдя для ужгородських першокласників

Закарпатські благодійники зібрали ранці та шкільне приладдя для ужгородських першокласників
Навіть коли здається, що життя - суцільна чорна смуга, коли ви не бачите виходу із ситуації, у якій опинилися, коли часом опускаються руки – не здавайтеся. Бо світ не без добрих людей, і ви це бачите сьогодні.

 

Кожен – від найменшого до дорослого – може допомагати один одному. І не завжди ця допомога виражається матеріально. Це може бути і добра справа, хороша порада, привітне слово або молитва.

З такими словами зверталися сьогодні до присутніх на соціальній акції «Перший портфелик», яку провели в Ужгороді у благодійному фонді «Карітас» Мукачівської греко-католицької єпархії. 

Майже 70 діток – майбутніх першокласників – із родин малозабезпечених ужгородців, переселенців, учасників АТО отримали ранці та шкільне приладдя, які вдалося зібрати під час акції, котру протягом серпня проводили благодійний фонд «Карітас» Мукачівської греко-католицької єпархії Caritas Uzhgorod , ресурсний центр для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області ГО "Справа Кольпінга в Україні" (Олександр Кацьора), Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Іван Фленько). 

Організатори висловили вдячність усім небайдужим, хто долучився до доброї справи. А це і ТОВ «Ядзакі Україна» ТОВ "Ядзакі Україна" / Yazaki Ukraine LLC, і Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева, і гіпермаркет «Нова лінія» та інші благодійники. 

Після привітання, спільної молитви та освячення отцем Мирославом портфелів і благословіння майбутніх школярів, ранці вручили діткам. Опісля на малечу чекав солодкий стіл, турнір з настільної гри "Jenga". Підготували для дітей і спеціальну фотозону, де всі бажаючі могли зробити фото на згадку .

 

20 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів