Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню
Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.
«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.
Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.
Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.
До теми
- В Ужгороді у міській лікарні запрацювало сучасне реабілітаційне відділення
- Брошури трьома мовами про краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького: в Ужгороді відбулася презентація
- В Ужгороді відбувся міжрегіональний обмін досвідом у протидії гендерно зумовленому насильству
- Військові 128-ї бригади подякували Ужгороду за підтримку
- В Ужгороді запрошують на екскурсію «9 скарбів спадщини: ремесла та промисли Закарпаття»
- Ужгород у скорботі – сьогодні поховали ще одного Героя – 25-річного Михайла Гончарука
- В Ужгороді відбудеться «Вечір без цензури»
- Завтра Ужгород прощатиметься із захисником Михайлом Гончаруком
- До Дня вшанування пам’яті померлих в Ужгороді продовжили рух на двох маршрутах до міського цвинтаря
- «Барви рідного краю» - в Ужгороді відкрили виставку картин ветерана війни, архітектора Сергія Лєндєла
- Ужгород долучився до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності
- Сьогодні Ужгород попрощався із 35-річним захисником України - старшим солдатом, гранатометником Павлом Саєнком
- Завтра, 27 жовтня, в Ужгороді попрощаються із загиблим воїном Павлом Саєнком
- «Барви рідного краю» - в Ужгороді відбудеться ювілейна виставка робіт ветерана Сергія Лендєла
- Пам'ять жертв Угорської революції проти комуністичної диктатури вшанували в обласному центрі Закарпаття
- «Тут шанують ветеранів»: Ужгород приєднується до всеукраїнського руху підтримки захисників
- У Шахтинському лісі в Ужгороді вперше проведуть благодійний забіг «UZHTRAIL 2025»
- Ще 6 мільйонів гривень на підтримку Збройних Сил України виділили із бюджету Ужгорода
- До Дня вшанування пам’яті померлих в Ужгороді збільшать кількість автобусів до кладовища "Барвінок"
- Рідним ужгородських Героїв вручили державні нагороди, якими воїнів відзначено посмертно

Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!
Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!
Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.
Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.