Адвокат Різака спростовує чутки про нові кримінальні справи щодо його підзахисного

Старі справи залишаються

 

Проти екс-губернатора Закарпаття та голови обкому СДПУ(о) ?вана Різака не порушено нових кримінальних справ, як раніше припускали деякі ЗМ?. Про це 07 червня в Ужгороді заявив адвокат ?вана Різакак Василь Мокану, повідомля? Німецька хвиля.
Чутки про нові кримінальні справи проти ?вана Різака з?явилися одразу після того, як минулого тижня Тернопільський апеляційний суд залишив його під вартою. Мотивували тим, що екс-губернатор доволі впливовий в регіоні і може тиснути на свідків чи на слідство. Адвокат Василь Мокану таке рішення вважа? протиправним, позаяк воно ?рунту?ться не на фактах, а на припущенні. Він також спростову? те, що ?вану Різаку інкримінують фальшування результатів виборів мера Мукачевого та ввезення на територію Закарпаття хімічних відходів з-за кордону.
Незмінним залиша?ться звинувачення у доведенні до самогубства ректора Ужгородського університету Володимира Сливки. Щодо іншої справи ? хабарництва, то у цьому ?вана Різака звинувачу? один із вже колишніх лідерів Мукачівського осередку СДПУ(о).

 

08 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів