Контрабандні цигарки на кордоні з Угорщиною знайшли у двох автомобілях

Контрабандні цигарки на кордоні з Угорщиною знайшли у двох автомобілях
На кордоні з Угорщиною в пункті пропуску «Вилок» прикордонники у двох випадках виявили майже 1000 пачок сигарет, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.  

 

У першому випадку провезти через кордон тютюнові вироби намагався наш співвітчизник. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду автомобіля марки «Ауді», яким українець прибув у пункт пропуску на виїзд з України до Угорщини, було виявлено та вилучено 40 пачок сигарет марки «LIFA» з акцизною маркою України.

Чоловік спробував приховати сигарети, використавши для цього конструктивні порожнини розміщені у багажному відділенні авто. Сигарети та автомобіль нашого співвітчизника вилучили встановленим порядком. Сума оцінки тютюнових виробів склала 514 гривень, автомобіль українця оцінено у 33 тисячі гривень.

Вже за годину в цьому ж пункті пропуску прикордонники завадили ще одній спробі переміщення через кордон тютюну. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду автомобіля марки «Фольксваген Пассат», яким на виїзд з України прямував громадянин Угорщини, правоохоронці виявили 813 пачок сигарет марки «Compliment» без акцизної марки та 100 пачок сигарет марки «Mallboro» з акцизною маркою  України. Чоловік спробував провести сигарети запакувавши ними паливний бак.  

На правопорушника було встановленим порядком складено протокол. А сам чоловік позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет склала майже 6,5 тисяч гривень, автомобіль іноземця оцінено у 30 тисяч гривень.

 

11 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. юля 2016-09-11 / 17:37:35

    Теж мені контрабанда 10 бл. сигарет а де великі контрабанди чиновників це ніхто не бачить.В нашій області з роботою туго а якщо воно і є то становить зарплата 1500-2000 гр. за таку зарплату не можливо вижити тому люди вимушені знаходити собі заробіток . Ганьба таможні і всіх державних керівників !!!!!!!!!!!!!