Фоторепортажі

Від Ужгородського та Невицького замків до винних підвалів у Середньому: побачив світ журнал "Ужгородщина туристична"

Від Ужгородського та Невицького замків до винних підвалів у Середньому. Від садиби Дача до Деренівської Купелі та Готелю-Ранчо "Золота Гора". Від «Словенської веселіци» до «Добронської паприки».

23.02.2018, 13:17

У школах Ужгорода на тиждень продовжено карантин

Продовжити ще на тиждень – із 26 лютого по 5 березня – карантин у навчальних закладах Ужгорода – таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді, на якому були присутні також депутати міської ради, представники ЗМІ.

23.02.2018, 12:26

Поліцейські встановлюють причину займання автомобіля мукачівця

Працівники Мукачівського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом загорання автомобіля марки «Skoda Octavia Tour». Призначено ряд експертиз.

23.02.2018, 12:17

Асоціація з ЄС повертає техогляд: чи буде він таким, як у Євросоюзі?

Для багатьох українців європейський зразок перевірки безпечності авто – буденність, а не новація. Щоб побороти алкоголізм, радянська влада свого часу прийняла рішення вирубувати виноградники. А сучасна Україна за часів президентства В. Януковича придумала власне ноу-гау для боротьби з корупцією - вже майже 7 років приватні легкові автомобілі на наших дорогах не проходять жодних обов’язкових перевірок.

23.02.2018, 11:42

Берегівські копи вилучили в жителів Івано-Франківської області зброю та боєприпаси

Поблизу села Дийда, що на Берегівщині, поліцейські виявили факт незаконного зберігання зброї. Пневматичну гвинтівку, карабіни та набої працівники поліції знайшли в автомобілі, на якому двоє іванофранківців, імовірно, приїхали на полювання.

23.02.2018, 11:12

Закарпатські митники вилучили автомобіль, вартістю понад чверть мільйона, через приховані цигарки

Напередодні в ділянку «Виїзд з України» митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки «RENAULT SCENIC» під керуванням громадянина України.

23.02.2018, 10:11

Делегація з села Лазещина відвідала сучасні об’єкти групи РЕНЕР

В останній час тема гідроенергетики на Закарпатті набула чималого розголосу. Однак у більшій мірі дискусія навколо будівництва в області міні-ГЕС не має фахової оцінки, і в останній час часто асоціюється з абсолютно абсурдними і безпідставними звинуваченнями, не рідко має політичне підгрунтя, але дискредитує не тільки конкретних опонентів, але поняття малої гідроенергетики вцілому.

23.02.2018, 09:51

Закарпатці – в призерах етапу кубка та всеукраїнських гірськолижних змагань

З 18 по 21 лютого у с.Ворохта (на Івано-Франківщині) проходив I етап Кубка України та всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат.

23.02.2018, 09:09

Онаджити, жебаловка та шитимині – в мережі з’явилася оригінальна закарпатська абетка

Студія свят «Мохіто», побувавши на безлічі закарпатських святкувань, створила спеціальний словник.

22.02.2018, 20:55

Браконьєри з Івано-Франківщини полювали на диких звірів поблизу держкордону на Берегівщині

Сьогодні у Берегівському районі неподалік від держкордону прикордонники спільно з представниками поліції затримали двох чоловіків, які здійснювали незаконне полювання поблизу кордону.

22.02.2018, 20:31

Особлива відзнака – «Медаль Святого Пантелеймона» – чекає на молодих закарпатських лікарів та медсестер

У середу, 21 лютого, в УжНУ відбулася прес-конференція, присвячена старту відбіркового туру серед найкращих лікарів та медичних працівників Закарпатської області, яких номінуватимуть у 2018 році на отримання відзнаки «Орден Святого Пантелеймона». Ця громадська нагорода з 2009 року присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. Відзнака була погоджена та благословенна Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України.

22.02.2018, 19:54

На філологічний факультет Ужгородського університету завітали письменники краю

Привітали гостей декан філологічного факультету Галина Шумицька та завкафедри української літератури Валентина Барчан. Вони наголосили, що студенти мають унікальну можливість – поспілкуватися із літераторами нашого краю, книги яких вони не раз тримали в руках, на творчі надбання яких і орієнтується нинішня молодь. Зустріч була спонтанною, але виявилася закономірною. Адже припала вона саме на міжнародний День рідної мови.

22.02.2018, 18:17

В Ужгороді вирішували проблеми енергозбереження в багатоквартирних будинках

Щоб залучити активних громадян, у тому числі представників ОСББ, до обговорення проблем енергозбереження в багатоквартирних будинках і налагодження ефективного управління житловим фондом, напередодні в Ужгородській міській раді провели тренінг-семінар «Через ефективне управління до енергоефективності житлового фонду міста». Навчання організували Центр досліджень місцевого самоврядування спільно з Ужгородською міською радою за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

22.02.2018, 16:19

Старезний угорський апарат готує у Берегові каву з уже забутим смаком

Гастроном «Mehes» (з угорської – пасіка), що на вулиці Іштвана Сечені, 34 в Берегові, є єдиним, що зберіг свій профіль з часів Союзу. Принаймні, так стверджує продавець Ілдіка. Ще раніше, каже, носив назву «Гастроном № 47», але вже понад два десятиліття має нинішню.

22.02.2018, 15:18

Колишня ужгородка Саша Самсонова стала автором фотосесії відомої моделі Діти фон Тіз

Зйомка була створена на замовлення Paper Magazine.

22.02.2018, 14:57

Богдан Кутєпов в Ужгороді: Основні правила моєї журналістики – не красти, не брехати, не продаватися

Журналіста "Громадського ТБ", відомого стрімера, медіа-критика, блогера, розслідувача Богдана Кутєпова колеги та глядачі знають як “хлопця з шилом”. Він – автор численних онлайн-стрімів з гарячих точок, репортажів, фільмів, розслідувань. Людина, яка ніколи не сидить на місці, часто потрапляє в скандальні історії, які тут же перетворює на популярний контент. Паралельно з репортерською діяльністю Богдан активно займається напрямком медіа-тренінгу.

22.02.2018, 14:45

Дороги, спецавтомобілі, залізничне сполучення… – про що звернулися закарпатські депутати до центральних органів влади

У ході 10-ї сесії сьомого скликання Закарпатської обласної ради крайові депутати прийняли кілька звернень до центральних органів влади щодо стратегічних для Закарпаття питань.

22.02.2018, 14:09

Затримані на кордоні сигарети для магазинів безмитної торгівлі «Duty Free» виявилися банальною контрабандою

Оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками податкової міліції ДФС у Закарпатській області припинили вчора спробу незаконного ввезення тютюнових виробів на територію України.

22.02.2018, 13:58

Кілька унікальних колекцій експонували сьогодні у будівлі Закарпатської ОДА

Сьогодні, 22 лютого, в атріумі Закарпатської ОДА Ужгородський клуб колекціонерів представив кілька унікальних колекцій.

22.02.2018, 13:35

Весна вже розквітла всіма фарбами в ужгородському художньому салоні "АРТ-ПРО"

Напередодні, 21 лютого, в художньому салоні «АРТ-ПРО» в Ужгороді відкрилася персональна виставка закарпатської художниці Юлії Єгорової-Рогової. Експозиція має назву «Весняний настрій».

22.02.2018, 13:15

Останні новини