Юні "мункачівці" – другі на турнірі в Німеччині

Юні "мункачівці" – другі на турнірі в Німеччині
4-5 березня юні дванадцятирічні гравціФК «Мункач» під керівництвом тренера Сергія Кучінки, взяли участь у престижному міжнародному турнірі в німецькому місті Штравбінг.

 

Цими днями проходила заключна фінальна частина змагань на які приїхали переможці попередніх етапів – серед яких і наша команда. У фінальну частину мукачівці потрапили завдяки перемозі восени минулого року на проміжному етапі,який також відбувався в цьому місті.

У фінальній частині змагань зійшлися 12 найсильніших команд з різних країн Європи.

«Мункач» потрапив у групу, яка складалася з німецьких представників – ФК «Інгольштат», ФК «Пасау», ФК «Вельс».

У  першому двобої закарпатці впевнено розгромили «Пасау» – 4:0, в наступній поступилися «Інгольштату» – 1:2, проте в третій грі зуміли реваншуватися у протистоянні з «Вельсом» – 6:0.

У чвертьфінальній зустрічі мукачівці зійшлися з ФК «Аузбург».  Вийшов напружений матч, основний час якого завершився з рахунком ­ – 1:1. Лише в тривалій серії післяматчевих пенальті  Євген Різов зумів поставити переможну крапку для «Мункача».

В півфіналі «Мункач» зустрівся з чемпіоном Чехії – празькою«Спартою». Знову основна частина гри завершилася безголевою нічиєю –  0:0. А  в серії післяматчевих пенальті кращими були гравці «Мункача»: влучними ударами пражан змусили капітулювати Василь Бундаш, Олександр Косовчук та Євген Різов.

У фіналі мукачівці зійшлися з однолітками грізної мюнхенської «Баварії». Баварці підвердили своє реноме фаворитів і зуміли перемогти наших хлопців – 0:4.

У підсумку мукачівці вибороли срібні нагороди престижного турніру. Бронзові медалі виборола ще одна німецька команда – ФК «Регензбург», гравці якого здолали празьку «Спарту».

Роман СЕНИШИН

 

09 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів