Депутати Закарпаття вирішують питання про забезпечення закладів охорони здоров'я бланками листків непрацездатності

Депутати Закарпаття вирішують питання про забезпечення закладів охорони здоров'я бланками листків непрацездатності
Як відомо, депутатські запити сприяють вирішенню нагальних проблем життя громад і реалізації їх добрих ініціатив. Тож депутати використовують цей інструмент у своїй діяльності.

 

Так, на третьому пленарному засіданні сьомої сесії облради у своєму колективному запиті депутати Петро Голубка, Олександр Кеменяш, Іван Курах, Іван Куцина, Антон Ліврінц, Юрій  Паканич, Андрій Шекета та Василь Скрип порушили питання про інформування депутатського корпусу  стосовно результатів перевірки та прийнятих рішень з дотримання керівництвом Мукачівських підприємств УТОС вимог чинного законодавства. Зазначимо, на цих підприємствах працюють інваліди з вадами зору.  Вони ж і розповіли депутатам про несприятливий клімат у колективі, після чого  депутати  у ході роботи 5 сесії облради просили прокуратуру області розібратися по суті.

Наступний депутатський запит, внесений з ініціативи Юрія Паканича, який відтак подали  вище згадані  депутати колективно  стосується  звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо негайного забезпечення закладів охорони здоров’я  нашої області бланками листків непрацездатності, а також розробки чіткого механізму заміни довідок про тимчасову непрацездатність на такі бланки. Це явище поширене по всій Україні і  зумовлене, на думку депутатів,  зривом тендерних процедур на закупівлю бланків листків тимчасової втрати непрацездатності.

Обидва запити підтримані та скеровані у відповідні служби та інстанції для їх вирішення.

Прес-служба облради

 

15 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів