Відомі причини накопичення вантажівок на КПП "Ужгород"

Відомі причини накопичення вантажівок на КПП "Ужгород"
Журналісти дізнатись причину таких великих черг вантажівок на кордоні з Словаччиною.

 

Як зазначили Мukachevo.net у прес-службі прикордонників, на даний момент робота триває у штатному режимі, тобто вони оформлюють за добу близько 160-200 вантажівок, так як завжди. 

Але, розповідають, що на даний момент є деяка проблематика, адже КПП "Ужгород" — це єдиний пункт пропуску який діє для вантажівок саме у Словаччину.

— По-перше, вони вже мають дозволи, а навіть якщо і не мають, то дозвіл на Словаччину коштує близько 56 євро, а на Польщу 300 євро, тобто врази дешевше. Також, через проїзд Словаччиною водіям дозволяється набирати повний бак пального, так як Польща — лише 200 літрів. Тому ці фактори фактори впливаютьна те, аби рухатися чрез Слловаччину, - пояснили у прес-службі.

В свою чергу митники теж зазначають, що одна з причин — на вихідні фури не їздять за кордоном, тому повинні чекати до понеділка зранку. Також, фури проходять стабільно, як дозволяє пропускна спроможність КПП, мінімум 15 хв на нашій стороні, а от  на словацькій — обов'язкове проходження перевірки і сканування авто.

Мukachevo.net

 

04 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів