Закарпатці – серед лідерів у фехтуванні

Закарпатці – серед лідерів у фехтуванні
У залі Центру спорту та фітнесу «Уніфехт» у Харкові на доріжки ХХ-го, ювілейного, Міжнародного турніру з фехтування, пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Авербаха вийшли найсильніші шпажисти та шпажистки України.

 

Цей турнір також є етапом Кубку України (шпага, дорослі).

У жіночій шпазі ужгородка Влада Харькова (перший тренер – Дмитро Петрус) завоювала бронзову нагороду (за вхід у двійку програла львів’янці Ксенії Пантелеєвій, яка завоювала срібло). Аналогічну бронзову медаль серед чоловіків виборов ужгородський шпажист Анатолій Герей (на пріоритеті за вхід до фіналу програв майбутньому переможцю турніру, Максиму Хворосту із Харкова).

Вихідними у Миколаєві на етапі Дитячої ліги серед рапіристів закарпатець Василь Слов’як (тренер – Оксана Рапинець) також поклав до скарбниці бронзову нагороду.

Ще дві нагороди привезли закарпатці із Польщі. На Міжнародному «Кубку Тарнува» у фехтуванні на шпазі срібну нагороду завоював Максим Прилипко, а бронзу – Дарія Сегедій (тренер обох – Лілія Філл).кова (перший тренер – Дмитро Петрус) завоювала бронзову нагороду (за вхід у двійку програла львів’янці Ксенії Пантелеєвій, яка завоювала срібло). Аналогічну бронзову медаль серед чоловіків виборов ужгородський шпажист Анатолій Герей (на пріоритеті за вхід до фіналу програв майбутньому переможцю турніру, Максиму Хворосту із Харкова).

 

02 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів