Святкова шпаргалка закарпатцю: книжка під ялинку

Святкова шпаргалка закарпатцю: книжка під ялинку
У передчутті новорічно-різдвяних свят усі метушаться з пошуком подарунків близьким, друзям та колегам. Тому журналісти Uzhgorod.net.ua вирішили запустити серію публікацій, у якій будемо розповідати про оригінальні подарунки, які стануть удвічі приємнішими, бо виготовлені на Закарпатті. Перша пропозиція редакції – книга.

 

Цими днями і аж до 18 грудня, тобто Дня Святого Миколая, в ужгородській крамниці "Кобзар" триває акція "Письменник за прилавком". А отже ми просто не можемо промовчати про такий цікавий та корисний подарунок. До того ж, у вас є унікальна можливість зробити подарунок індивідуальним – із підписом та побажаннями від автора.

Нагадаємо, акція "Письменник за прилавком" почалася минулого понеділка й першим до неї долучився Банди Шолтес. Крім того відвідувачі "Кобзаря" мали нагоду поспілкуватися з Тетяною Літераті, Мирославом Дочинцем, Галиною Малик, Андрієм Шипом, Сергієм Федакою, Андрієм Любкою та Романом Офіцинським.

Надалі до акції долучаться:

  • 12.12 - док.Йосип Турак (14.00)
  • 13.12 - Олександр Гаврош (13.00)
  • 14.12 - док.Юрій Фатула (14.00)
  • 17.12 - Юрій Дупко (14.00)
  • 18.12 - Віктор Шостак (14.00)

Однак, якщо не вдалося зустрітися з письменником особисто чи цікавий вам автор не долучається до акції цьогоріч, це не привід відмовляти дорогій людині в подарунку. На полицях книгарень чимало цікавого й вартого уваги чтива від закарпатських майстрів слова – вибір широкий. А замість підпису автора напишіть від себе кілька щирих слів – це буде не менш цінно.

Встигніть придбати дорогим людям подарунок, вартий уваги!

Слідкуйте за нашими публікаціями, щоб підібрати цікавий подарунок на будь-який смак.

Uzhgorod.net.ua

 

12 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів