Чому потрібно відвідати Закарпатський фестиваль пряників?

Чому потрібно відвідати Закарпатський фестиваль пряників?
Долучайтеся, буде цікаво!

 

1. Виставка пряничних будиночків та композицій

На фестивалі пряників, організатори надали можливість  усім бажаючим прийняти участь. Яким чином? Для цього Вам необхідно випекти і оформити пряничний будиночок або композицію, (увага: архітектура міста Ужгород вітається, кількість будиночків не обмежується). По території пряникового містечка буде курсувати мініатюрний поїзд.

2. Ярмарок пряників

Традиційно родзинкою події “Закарпатський фестиваль пряників” буде ярмарок, за участі виробників, кондитерів Закарпаття., які займаються випіканням пряників або домашнього печива. Це будуть, як професійні виробники так і ті, для кого це хоббі. 10% коштів від реалізації пряників підуть на благодійність – лікування хворих дітей.

3. Сімейне кафе

Під час фествиалю ви зможете не лише побачити, але й смачно скуштувати пряники. Адже, на території фестивалю пряників будуть працювати зони, де можна випити кави, чаю. То ж організатори Закарпатського фестивалю пряників запрошують родини з дітьми, де буде можливість поласувати смачними пряниками та напоями.

4. Дитяча майстерня пряників

Вам та Вашим діткам буде цікаво не лише побачити, але й прийняти участь в унікальній майстерні, де будуть проводитись безкоштовні майстер класи з виготовлення пряникових будиночків. То ж діти перед Новим роком та Різдвом зможуть опанувати мистецтво виготовлення та розфарбування пряників.

5. Фотозона – Закарпатський фестиваль пряників

Сама подія, атмосфера – це вже унікальна фотозона. То ж Ви зможете зафіксувати спогади та отримати унікальні фото.

6. На території фестивалю працюватимуть аніматори.

Цікаве спілкування та емоції для дітей, від улюблених персонажів та спілкування з аніматорами.

7. Благодійний аукціон

В останній день фестивалю пряників відбудеться благодійний аукціон, на якому можна придбати будь-який виріб. Вилучені кошти підуть на благодійну допомогу. То ж кожен, в перед день Святого Миколая та Різдва, Нового року матиме змогу долучитись до доброї справи.

Дата проведення фестивалю пряників: 13 – 15 грудня 2019 року.

Місце проведення: Ужгород, історичний центр “Совине Гніздо”, вул. Ракоці 2.

Увага: Вхід безкоштовний. Приходьте з дітьми та друзями.

Джерело: Турінформ Закарпаття

 

 

21 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів