Гандбольний клуб "Карпати" виборов срібло у жіночій Суперлізі

Гандбольний клуб "Карпати" виборов срібло у жіночій Суперлізі
Завдяки нічийному результату у грі між ГК "Карпати" та ГК "Реал" (26:26) срібні медалі вдалося вибороти закарпатським гандболісткам. За 25 поєдинків "Карпати" вибороли 30 очок, — повідомили на сайті Федерації гандболу України.

 

Гра між ужгородськими "Карпатами" та миколаївським "Реалом" відбулася 15 травня і стала вирішальною у боротьбі за срібні медалі.

"У турнірній таблиці миколаївська команда поступалась ужгородській лише один очком, отже «Реала» необхідна була лише перемога, натомість «Карпати» влаштовувала і нічия", — йдеться у повідомленні федерації.

У першій половині у рахунку вели миколаївки (16:14), проте втримати перевагу у другій 30-хвилинці "Реалу" не вдалося. Гра завершилась з нічийним результатом — 26:26.

Найбільш результативною у "Карпат" стала розігруюча Анастасія Полєтаєва, яка закинула 7 м'ячів. У "Реала" найбільше відзначилася лінійна Лілія Рябоконь — 6 м'ячів.

У підсумку, трійку призерів жіночої "Суперліги" замикає "Реал" (29 очок), на другій сходинці "Карпати" (30 очок), зі значним відривом очолює турнірку "Галичанка" (47 очок).

16 травня відбудеться заключна гра сезону між "Галичанкою" та "Карпатами", після якої проведуть церемонію нагородження призерів чемпіонату.

suspilne.media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів