В Ужгороді привітали працівників культури міста

В Ужгороді привітали працівників культури міста
Щирі вітання із нагоди професійного свята сьогодні почули на свою адресу працівники культури Ужгорода. Із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва присутніх у залі Ужгородської міської ради вітали міський голова Богдан Андріїв, секретар міської ради Арсен Мелкумян, заступник міського голови Василь Гомонай та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

 

У своєму вітальному слові Богдан Андріїв подякував працівникам культури за роботу, відзначив, що ця галузь дуже важлива, і зараз, при формуванні бюджету громади на наступний, 2023-ий рік, у ньому обов’язково максимально врахують потреби працівників цієї сфери та передбачать збільшення фінансування на культуру. Побажав здоров’я, щастя, щоб все добре було у родинах, звісно ж – перемоги, на яку сьогодні найбільше чекають.

На важливості роботи працівників культури сьогодні, а особливо після перемоги, наголосив секретар міської ради Арсен Мелкумян. Тому закликав звертатися із пропозиціями, на що потрібно більше звернути увагу та виділити, відповідно, більше фінансування. Запевнив у цілковитій підтримці з боку депутатів, від яких також передав вітання.

Незважаючи на війну, на своєму фронті – культурному – працівники галузі продовжують сумлінно працювати, відзначив і заступник міського голови Василь Гомонай. Він подякував усім працівникам галузі культури за сумлінне виконання обов’язків, побажав отримувати задоволення від роботи.

«Дуже приємно знати, що кожен працівник культури у міських комунальних установах і закладах дійсно живе своєю роботою, вкладає у неї частинку своєї душі, ділиться своїм умінням, талантом і любов’ю із вихованцями, ужгородцями. Завдяки вам наша українська культура, яку зараз відстоюють ЗСУ, посідає гідне місце серед культур світу. Без традицій немає культури, а без мови, культури – немає нації. Тому ваша робота є особливо важливою», – відзначила начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

За сумлінну творчу працю, вагомий особистий внесок у розвиток народного мистецтва, активну участь у культурному житті міста грамотами Ужгородської міської ради нагородили кращих працівників комунальних закладів міської ради – Ужгородського міського центру дозвілля-будинку культури, Ужгородської школи мистецтв, Ужгородської музичної школи №1, а також працівників Закарпатської обласної філармонії, Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв, Закарпатського академічного обласного театру ляльок, Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводара Легоцького, Закарпатського музею народної архітектури та побуту, Закарпатського обласного художнього музею імені Йосипа Бокшая.

Ужгородська міська рада

 

09 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів