Відбулося третє розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030»

Відбулося третє розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030»

 

Чергове,  третє, розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку міста «Ужгород – 2030» та розробки «Плану заходів з її реалізації на 2024-2026 роки» відбулося сьогодні в Ужгородській міській раді. На зустрічі презентували актуалізовану матрицю стратегічних, оперативних цілей та завдань Стратегії, обговорили форму і зміст проєктних заявок до Плану заходів з реалізації  Стратегії та визначені критерії з їх відбору. 

У роботі засідання взяли участь секретар міської ради Ігор Чорній, заступник міського голови Артем Погорєлов, в.о. начальника управління економічного розвитку міста Василь Цап, заступниця директора ДУ «Інститут регіональних досліджень імені М.І.Долішнього НАН України» Ірина Сторонянська та старший науковий співробітник цієї установи Андрій Дуб, а також представники громадськості, бізнесу, науковців та фахівці міської ради.

На важливості коригування Стратегії, її актуалізації наголосив Ігор Чорній, додав, що переконаний, що завдяки фаховому представництву робочої групи документ буде якісним та відповідатиме потребам громади.

Детально про пророблену роботу, показники, які відображені у презентації, розповіла Ірина Сторонянська.

Розроблення та запровадження нової Стратегії розвитку міста та плану з її реалізації передбачає створення «Дорожньої карти», у якій би чітко визначалися напрямки розвитку міста  та критерії їх досягнення.

Усі матеріали згодом оприлюднять на офіційному вебсайті міської ради для подальшого обговорення та внесення пропозицій.

Захід став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

16 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів