Святковий концерт «continuo»: запрошує «Сon-temp trio»

Святковий концерт «continuo»: запрошує «Сon-temp trio»
 CON-TEMP TRIO – це ансамбль висококласних музикантів, який цьогоріч відзначає 5-річний ювілей творчого шляху.  З нагоди цієї події 12 ЛИСТОПАДА о 17:00 артистки колективу –  заслужена артистка України Діана ГАВАТА (віолончель), Агнеса БАЧИНСЬКА (флейта), Катерина ГАЖО (фортепіано) запрошують на святковий концерт «CONTINUO».

 

Con-temp trio - це єдність трьох яскравих особистостей зі своїми мистецькими смаками та мріями. За свій  юний період творчої діяльності колектив створив кілька тематичних програм  Authentic Bach, Intimate Haydn, «Romanticism utopia», «Ф.Мендельсон» та багато програм з творів різними за стилями та  епохами. Колектив побував на  фестивалях  м. Хмельницьк та в м. Кечкемет  (Угорщина), а нещодавно тріо гастролювало з концертами в Чернівцях та Коломиї.

Програми, які виконують ці три чарівні виконавиці спрямовані на  поширення класичної академічної музики та формування естетичних смаків сучасного слухача, це свого роду інвестиції у виховання і розвиток суспільства.

У програмі вечора прозвучать найкращі твори із репертуару TRIO за п’ять  років, зокрема композиції  К. Вебера, Й. Гайдна, Ф. Пуленка, В. Витвицького, І. Мартона, Ф. Мендельсона,  Й. Райнбергера. Наразі музикантки зосереджують увагу на виконанні маловідомих творів українських композиторів. Зокрема, зробили єдиний на даний момент запис «Сюїти в чотирьох частинах» Василя Витвицького.   

За словами  заслуженого діяча мистецтв України Йосипа Созанського: «Тріо є вишуканою музичною перлиною не тільки Закарпаття, але і України, яке може гідно презентувати державу на світових музичних сценах».

Тож, завітайте до великої зали Закарпатської обласної філармонії та отримайте насолоду від високої культури виконання, володіння бездоганною інтонацією, віртуозністю та глибокого проникнення в суть композиторської думки.

Музичний вечір розпочнеться о 17:00   

Тривалість: півтори години.

Ведуча  – Наталія ПІЦУР.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.   

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 

 

10 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів