Іван Балога: Сьогодні усі питання, що стосуються української армії, повинні розглядатись та вирішуватись невідкладно

За розпорядженням голови Закарпатської обласної ради, голови Закарпатського Єдиного Центру Івана Балоги 26 червня 2014 року відбудеться позачергова сесія Закарпатської облради.

 

Одним із ключових питань позачергової сесії є розгляд звернення до Міноборони України щодо здійснення ротації закарпатських військовослужбовців, які перебувають на сході України. А також - питання щодо матеріально-технічного забезпечення 4-го батальйону територіальної оборони.

 

"Зважаючи на події в Україні, усі питання, що стосуються української армії, її потреб, повинні розглядатись та вирішуватись невідкладно. Це питання, зволікати з якими - неприпустимо", - зауважив Іван Балога.

"На сьогодні українським військовослужбовцям та добровольцям, які перебувають на сході країни, повинно надаватись максимум підтримки та допомоги з нашої сторони. Приділятись максимум уваги. Безперервно. Від цього залежить дуже багато: і безпека та життя самих військовослужбовців та добровольців, і безпека кожного з нас, і територіальна цілісність та незалежність України, " - додав політик.

НПП

 

25 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів