Закарпатський парламентар радить Президенту приймати позитивні для країни рішення не лише після ста днів

Кожен закордонний партнер України просить нас визначатися - «або», «або». Бо з одного боку ми ведемо війну, але в той же час наші підприємства продовжують обслуговувати контракти російської оборонки. Ми вимагаємо від світу санкцій, але російські компанії і банки працюють на нашій території, як раніше.

 

Про це заявив закарпатський нардеп Віктор Балога.

Політик вважає, що Янукович, не визначившись до останнього, поклав початок анексії територій. А нинішній владі, яку підтримали ми-народ, останнє що потрібно робити – це вести консультації з росіянами щодо асоціації з ЄС. Бо світ не розуміє – хто ми і чого хочемо.

         На думку лідера «єдиноцентристів» доки з боку влади не буде повного визначення, до тих пір ми не можемо розраховувати ні на серйозну фінансову допомогу, ні на військово-технічну допомогу, ні на іншу відчутну підтримку.

«Бо, якщо ми чекаємо санкцій, а самі їх не вводимо – це все дратує не лише США і Німеччину. Доки максимально жорстких кроків не зробимо ми самі – до тих пір всі стоятимуть осторонь, а ми залишимося сам-на-сам з Росією. Я це до того, пане Президенте, що в умовах війни позитивні для країни рішення потрібно приймати не лише після ста днів», - зазначив Віктор Балога.

 

 

16 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів