Закарпатський парламентар: «Писати прес-релізи і бігати в камуфляжі перед камерами – це єдине, що добре виходить у керівництва силового блоку»

«Ми спостерігаємо, підкреслюю – лише спостерігаємо, за рухом російської техніки і нічого не робимо? В такі моменти мені здається, що писати прес-релізи і бігати в камуфляжі перед камерами – це єдине, що добре виходить у керівництва силового блоку», - написав у Фейсбуці закарпатський нардеп Віктор Балога.

 

«А тим часом військова техніка перетинає кордон і спокійно собі рухається понад 50 кілометрів до самого Луганська. Зате, коли росіяни в черговий покинуть якесь село, усі генерали збіжаться, щоб героїчно почепити на сільраду прапор», - констатує політик.

Що стосується нещодавніх чергових санкцій ЄС, на цей раз відносно терористів, то Віктор Балога також висловив свою думку. «Ми, звичайно, вдячні нашим західним партнерам за все. Але візові санкції проти терористів Донбасу - настільки "сильний" і "рішучий" крок, що, напевно, наступні поколінь десять українців будуть у вічному боргу», - іронізує лідер ЄЦ. 

«Думаю, ці "лідери ДНР" не те, що в Польщі, чи Чехії ніколи не були, а й на Закарпатті. І чомусь впевнений, вони якщо і планують закордонну поїздку (якщо це можна так назвати), то точно не в одну з країн ЄС. Тому, ці візові санкції - те ж саме, що вегетаріанцям заборонити їсти м'ясо.

А якщо без іронії, то це виглядає, як знущання над Україною. Можете допомогти - допомагайте. Не можете - не грайтеся у ці подачки. Не мені нагадувати, яких санкцій і проти кого очікує Україна», - зауважує пан Балога.

Ужгород.net

 

13 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів