Хто з рахівчан знайде подарункові 100 доларів?

Дует телеведучих підкинуть монету в географічному центрі Європи . Останній, як відомо, знаходиться у селі Ділове Рахівського району Закарпатської області.

 

На Рахівщині зніматимуть телевізійну програму про мандрівників «Орел&Решка».

За наявною інформацією, компанія «Тінспіріт» і телеканал «Інтер» планують зйомки популярного телевізійного проекту «Орел і решка» в м. Рахів та Рахівському районі вже наприкінці вересня – початку жовтня.

Для отримання відповідних дозволів та сприяння у зйомках редактори програми звернулися до місцевих органів влади.

В осінньому телевізійному сезоні виходить новий 9-й цикл програм «Орла і решки» «Невідома Європа», присвячений маловідомим містам Європи. Один із епізодів запланували присвятити Закарпаттю, місту Рахів та селу Ділове, де знаходиться географічний центр Європи.

«Орел і решка» – популярний телевізійний проект, у якому показуються історії про місто або регіон з точки зору заможного та бюджетного мандрівників.

По приїзді до місця призначення двоє ведучих підкидують монету, яка і визначає, хто з них матиме доступ до необмеженого бюджету, а хто задовільниться еквівалентом $100 на вікенд. Таким чином ведучі пропонують програму дій і розваг для туристів з різним рівнем статку.

НР

 

12 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів