Стартує гандбольний сезон, а "Карпати" до нього не готові

Стартує гандбольний сезон, а "Карпати" до нього не готові
У п’ятницю, 2 вересня розпочинається чемпіонат України з гандболу в жіночій суперлізі. Наші «Карпати» новий сезон відкриватимуть двоматчевим виїзним туром у Тернополі з місцевим «Економуніверситетом».

 

Як зауважив головний тренер «Карпат» Борис Петровський, практично створюється нова команда:

«По завершенню минулого сезону розташування «Карпат» залишили більшість гандболісток основного складу: Беата Смерека, Надія Воронова, Дарина Каганець, Олена Косік, Марина Лебедєва, Іванна Мигович, Дар’я Кот, а на заміну їм прийшла молодь. Зібралися 11 липня, пройшли тестування, провели тренувальний збір в Кострині, потім відбулися кілька спарингів, вдалося зіграти на турнірі в Угорщині, і вже 2 вересня, що досить-таки рано, починається офіційний матч нового чемпіонату».

За словами наставника, команда ще не готова до сезону: «Нам потрібно пройти довгий шлях для того, щоб створити боєздатну команду». 

Головними конкурентами «Карпат» за такого стану Борис Анатолійович вважає херсонську «Дніпрянку», миколаївський «Реал», київський «Спартак», а львівська «Галичанка» на думку тренера є беззаперечним фаворитом, адже повністю зберегла свій склад, та ще й поповнилася кількома кваліфікованими гандболістками. 

 

 

01 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів