Більшого пафосу, цинізму і порожнечі я не бачив в жодного президента України – закарпатський нардеп

Більшого пафосу, цинізму і порожнечі я не бачив в жодного президента України – закарпатський нардеп
За словами народного депутата Віктора Балоги, виступ президента Петра Порошенка на відкритті 5-й сесії Верховної Ради в черговий раз підкреслив неповагу глави держави до свого народу. 

 

Виступ Петра Порошенка в парламенті став квінтесенцією пафосу і цинізму, вважає позафракційний депутат Віктор Балога, передає РИА Новости-Украина.

Президент України Петро Порошенко виступив у Верховній Раді зі щорічним зверненням до депутатів. Це вже третє за рахунком звернення Порошенко до парламенту за час його президентства. 

Послання президента - це своєрідний щорічний документ, який визначає параметри розвитку країни, її місце в світі, і моделі внутрішнього розвитку країни за станом на 2016 рік.

"Більшого пафосу, цинізму і порожнечі я не бачив в жодного президента України за всю історію їх виступів у Верховній Раді. На протязі вже досить тривалого часу ми чуємо з вуст глави держави одні і ті ж речі, нічого нового. Напевно, Порошенко вважає український народ і парламент якимись лохами, якщо з трибуни Верховної Ради дозволяє собі розповідати такі речі", - зазначив Балога.

 

06 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів