Учні ужгородського ліцею вирощують мікрозелень і частину грошей донатять на ЗСУ
Горох, сонях, редис, крес-салат, руколу, амарант та гірчицю — такі види мікрогріну вирощують учні Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.
Горох, сонях, редис, крес-салат, руколу, амарант та гірчицю — такі види мікрогріну вирощують учні Ужгородського ліцею імені Августина Волошина.
Про це написав керівник ОВА Віктор Микита.
Стартують навчальні вебінари для батьків, які виховують дітей з інвалідністю. Тренінги відбуватимуться онлайн, тож участь у них можуть взяти сім’ї з різних регіонів нашої країни.
Після початку повномасштабного вторгнення працівники ДСНС в Закарпатській області їздять у зону бойових дій для розмінування територій на 45 днів.
Віртуальний проєкт “Пораймос на Закарпатті” об’єднує тематичні відео-гіди про життя ромської громади краю між двома світовими війнами та висвітлює трагедію знищення цього народу.
У закладі прихистили 10 котів і чотири кішки з притулку.
Про це інформує міська рада.
76-річний волонтер Григорій Янченко, який пересувається на кріслі колісному, в Ужгороді збирає гроші на підтримку ЗСУ. Розповідає, впродовж п’яти місяців з цією метою відвідав понад десять міст України.
Анонсує події Владика Варсонофій на своїй сторінці в Фейсбук
Інформує пресслужба Закарпатської митниці
Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.
22-річний Герой України Володимир Лободюк на позивний "Дикий" був командиром мінометної батареї 128 окремої гірсько-штурмової бригади.
Працівниці військкомату в Ужгороді приготували вареники із сиром для поранених військових, які зараз проходять лікування на Закарпатті.
Сьогодні католики та греко-католики Закарпаття святкують Воскресіння Христове!
В Ужгороді проводять танцювально-реабілітаційні заняття для військових та членів їхніх родин "Поверни мене з війни". Для участі у заняттях вже зареєструвалося 15 людей.
70 пасок захисникам на фронт відправили учні Руськокомарівського ліцею Закарпатської області.
Ужгородський прес-клуб організовує виставку робіт закарпатських фотокореспондентів, які з перших днів війни працюють та продовжують фіксувати події в області.
Про це повідомили на сторінках закладів у соцмережах.
Готувати не три літри супу, а три каструлі по 50 літрів – приблизно такі масштаби роботи військового кухаря Олександра Дідача – у минулому – кулінара лише на рівні захоплення.