Сильно змерзлих нелегалів з трьох країн затримали на Закарпатті

Сильно змерзлих нелегалів з трьох країн затримали на Закарпатті
Сьогодні зранку в районі с. Дийда Берегівського району прикордонники виявили та затримали групу осіб, що намагалися у незаконний спосіб перетнути державний кордон та потрапити до країн ЄС, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

 

Невідомих, які рухалися в сторону держрубежу, виявив за допомогою мобільного тепловізійного комплексу прикордонний наряд у складі курсантів 4-го курсу Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Вони нещодавно прибули до Мукачівського прикордонного загону в рамках посилення активних заходів спрямованих на боротьбу з проявами протиправної діяльності на кордоні.  

Троє «мандрівників» під час спроби подолати загороджувальний паркан зрозуміли, що їх помітили прикордонники, тому вдалися до втечі. Однак це їм не вдалося, у результаті спланованих та злагоджених дій майбутніх офіцерів-прикордонників нелегальних мігрантів затримали. Документів при собі вони не мали. За словами нелегалів, один з них є громадянином Сирії, інший – Єгипту, ще один повідомив, що він є вихідцем із Пакистану.

Зважаючи на холодні погодні умови, іноземці дуже змерзли, а люди, які займаються незаконним переправленням осіб через кордон заради неправомірної вигоди, покинули  своїх «підопічних» напризволяще.  

Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу. Наразі триває з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

 

07 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів