Страшна ДТП поруч із Закарпаттям: лісовоз протаранив пасажирський автобус

Страшна ДТП поруч із Закарпаттям: лісовоз протаранив пасажирський автобус
В Івано-Франківській обл. КамАЗ врізався в пасажирський автобус. В результаті загинули 2 людини, ще 9 були госпіталізовані.

 

Правоохоронці встановили, що 13 жовтня близько 10:00 водій 1990 р., житель Рожнятівського району Івано-Франківської області, керуючи вантажним лісовозом КамАЗ, що рухався по автодорозі Н-10 "Стрий Чернівці - Мамалига" в напрямку р. Чернівці. Проїжджаючи по вул. Д. Галицького р. Долина, на перехресті вул. Чкалова, під час виконання маневру повороту ліворуч, водій КамАЗа" не надав перевагу в русі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з рейсовим автобусом марки "Еталон", під керуванням жителя Тисменицького району 1987 р. н., який рухався за маршрутом "Івано-Франківськ-Трускавець", повідомляє прес-служба ГУ Нацполиции області.

Результати проведеного медичного огляду водіїв показали, що на момент ДТП вони були тверезими. В результаті зіткнення зазначених транспортних засобів пасажир автобуса 1997 р. н., житель Богородчанського району загинув на місці пригоди.

Повідомляється, що пізніше в лікарні, в результаті отриманих травм померла пасажирка автобуса 1961 р. н. мешканка Долинського району.

"Всього в лікувальний заклад після ДТП для надання медичної допомоги звернулось 18 осіб, з яких 9 осіб з числа пасажирів автобуса марки "Еталон", госпіталізовані. З них одна людина неповнолітня", - сказано в повідомленні.

Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

 

14 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів