Нічні розбірки на закарпатському кордоні закінчились сумно. Для порушників

Нічні розбірки на закарпатському кордоні закінчились сумно. Для порушників
Учора у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону склали протоколи про адміністративне правопорушення відносно трьох громадян України, які під час контролю конфліктували з правоохоронцями та заблокували автомобілем смуги руху, по яким прямують транспортні засоби.

 

Близько 2 години ночі у пункт пропуску на виїзд з України  прибув автомобіль «Ауді», в якому слідувало троє громадян України.Однак під час проходження контролю водій та пасажири транспортного засобу почали конфліктувати з правоохоронцями. Пізніше  в ході суперечки, чоловіки, сівши у автомобіль, заблокували ним обидві смуги руху, по яким прямують транспортні засоби на виїзд з України.  Незважаючи на роз’яснення прикордонників та попередження про відповідальність, водій та двоє пасажирів поводили себе неадекватно ситуації. В результаті до місця події військовослужбовці викликали співробітників Національної поліції України в Закарпатській області та евакуатор.

За злісну непокору законному розпорядженню, вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України прикордонники склали протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 185-10 КУпАП. 

(тягне за собою накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. 

Ті самі дії, вчинені групою осіб або особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за правопорушення, передбачене частиною першою цієї статті, - тягнуть за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб). 

 

 

02 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів