Протягом тижня шестеро неповнолітніх Ужгорода й Мукачева втекли з дому

Протягом тижня шестеро неповнолітніх Ужгорода й Мукачева втекли з дому
Протягом тижня працівники закарпатської поліції розшукали шістьох неповнолітніх, що зникли на Ужгородщині та Мукачівщині.

 

22 листопада до Ужгородського відділу поліції звернулася жінка та повідомила, що її син пішов з дому і не повернувся. Зниклого 6-річного хлопчика поліція знайшла біля пішохідного мосту в Ужгороді, на площі Петефі. Дитину передали батькам.

Ще двоє 17-річних хлопців втекли з ПТУ, про що поліції повідомив психолог навчального закладу. Підлітків правоохоронці знайшли під час оперативно-профілактичного відпрацювання.

Працівники Мукачівського відділу поліції розшукали двох дівчат, які поїхали в інші області до своїх друзів. 15-річна дівчинка направлялася до Кривого Рогу Дніпропетровської області, 13-річна – добралася до Чернівців. Обох повернули батькам.

14-річна жителька села Клячаново Мукачівського району після сварки з батьком втекла з дому. Працівники поліції розшукали підлітка та повернули в родину.

Всі сім’ї, з яких втікали діти, перевіряються працівниками поліції, з ними ведеться профілактична робота – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів