«Проспект» став володарем Кубка Йожефа Беци

«Проспект» став володарем Кубка Йожефа Беци
Упродовж трьох днів 16-18 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» вирували футбольні пристрасті – проходив 7-й за ліком благодійний  турнір-меморіал на честь олімпійського чемпіона з футболу Йожефа Беци.

 

Цього року турнір дещо відрізнявся від попередніх – окрім дорослих команд в ньому взяли участь і 9 дитячих колективів 2007-2008 років народження.

В змаганнях дитячих команд найкращою командою стали вихованці свалявського «Сузір’я», які в фіналі перемогли вихованців Ігоря Гарлача з ужгородського «Пегаса». Бронзові нагороди здобули команда з Іршавщини – ФК «Сільце».

Цікаво, що в цих матчах двох фіналістів визначали лише в серії післяматчевих пенальті. Фортуна була прихильна до «Вікінга» та «Спарти». Студентська команда УТЕІ завдяки єдиному голу здолала колектив «Конвектора», а зірковий склад «Проспекта» (в команді грали Василь Пиняшко, Владсилав Микуляк, Юрій Славік, Роберт Гегедош, Микола Гібалюк) без складнощів  переконливо перемогли «Епіцентр» 5-1.

У матчі за почесний трофей зійшлися «Проспект» та «Спарта». «Спартанці» досить швидко пропустили перший гол вже на 1-й хвилині, але далі зуміли вирівняти гру, та завдяки вмілій грі воротаря Юрія Славіка відновити рівновагу не зуміли. Далі ж стараннями Гібалюка, Гегедоша та Костика проспектів ці переконливо здобувають перемогу. В матчі за третє місце УТЕІ здолав «Вікінг» - 3:0.

Нагороджували переможців та призерів  турніру представник відділення НОКУ в Закарпатській області Анатолій Плеханов та організатор турніру Денис Близнюк.

ОТже, переможці турніру:

Матч за 3-е місце: УТЕІ – «Вікінг» - 3:1;

Матч за 1-е місце: «Проспект» - «Спарта» - 3:0.

За  матеріалами Романа СЕНИШИНА

 

 

 

 

19 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів