Письменник Павло Вольвач презентує закарпатцям свої "Сни неофіта"

Письменник Павло Вольвач презентує закарпатцям свої "Сни неофіта"
24-го березня в Ужгороді відбудеться презентація нового роману українського письменника Павла Вольвача "Сни неофіта".

 

Подія відбудеться в Ужгородському культурно-історичному центрі "Совине гніздо", вул. Ф. Ракоці, 2.

Початок о 18:00. Модератор: Олександр Гаврош.

«Сни неофіта» — це соковита панорама життя, у яку вписаний учорашній кримінал-початківець, пролетар, різночинець, а нині — молодий поет і журналіст Павло. Перед читачем постає Запоріжжя 90-х, де є усе: грабіжники й журналісти, махновці й губернатори, бійці «Спасу» й поети-літстудійці. На сторінках роману легендарний поет-дисидент Холодний сусідує з авторитетом Медведем, а містик Чудін якось поєднується з секс-символом Наталкою Шамоніною. І над усіма ними панує Місто, яке Вольвач вніс на мапу української літератури. 

Зустрічайте «Сни неофіта» в Ужгороді! Приходьте самі та запрошуйте друзів!

Вольвач Павло – народився в Запоріжжі. Працював на заводах, змінив багато професій і спеціальностей. Зокрема, був слюсарем, ливарником, сантехніком, художником-оформлювачем, продавцем, бутлегером, безробітним, журналістом-телевізійником, кореспондентом Української служби Радіо Свобода. Зрештою, став письменником.

Автор 9 поетичних книг та романів «Кляса» (2004), «Хрещатик-Плаза» (2012), що стали помітним явищем в сучасному українському літпроцесі. Окремі твори П. Вольвача перекладалися англійською, російською, польською, словацькою та інш. мовами.

Живе і працює в Києві. Член Національної спілки письменників України та Українського ПЕН-центру.

uzhgorod.net.ua

 

21 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів