Загальноуніверситетська спартакіада серед студентів УжНУ – у розпалі

Загальноуніверситетська спартакіада серед студентів УжНУ – у розпалі
Футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс, плавання, легка атлетика, легкоатлетичний крос, шахи – обрати за власним смаком спортивне заняття в стінах Ужгородського національного університету дуже просто.

 

Рух, який необхідний нам для життя, можна спрямовувати для досягнення спортивних вершин, покращення фізичних показників чи просто – підтримування форми. За популяризацією спортивного способу життя ретельно слідкують і в стінах ужгородського вишу – нині тут у самому розпалі 67-ма загальноуніверситетська  спартакіада, і вже відбулися фінальні ігри з волейболу між чоловіками.

Загалом участь у волейбольному турнірі взяли студенти  14 факультетів вишу та природничо-гуманітарного коледжу УжНУ. За звання найкращих боролися студенти факультету здоров’я та фізичного виховання, інформаційних технологій, історії та міжнародних відносин, туризму і міжнародних комунікацій, інженерно-технічного, географічного, фізичного, економічного, медичного, стоматологічного, хімічного, біологічного та математичного факультетів.

У півфіналі ігор зійшлися чотири команди: інформаційних технологій, фізичного, математичного та туризму і МК. Восьме місце здобула команда фізичного факультету, сьоме – туризм, на шостій сходинці – математики, п’яте – у факультету інформаційних технологій.

До фіналу змагань увійшли команди факультетів здоров’я та фізичного виховання, медичного та інженерно-технічного факультетів та команда коледжу.

За результатами фінальних ігор на четвертому місці – інженерно-технічний факультет, бронза у команди природничо-гуманітарного коледжу, срібло здобули студенти медичного факультету, а перемогу святкувала команда факультету здоров’я та фізичного виховання.

Однак волейбол – перша сходинка загальноуніверситетської спартакіади. На черзі змагання з міні-футболу, які вже розпочались,  плавання, а також заключний етап змагання з легкої атлетики.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ 

 

14 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів