Рослини, які відлякують вдома комарів

Рослини, які відлякують вдома комарів
До прикладу, кущик запашної лаванди в квітковому горщику допоможе вам в боротьбі з комахами летючими краще електромухобойки.

 

Лаванда
 
Ми насолоджуємося ароматом лаванди, однак летючі комахи, типу комарів, навряд чи розділять з нами це задоволення: вони негайно зникнуть. Кращий сорт цієї рослини від комарів лавандин, що містить велику концентрацію камфори, запах якої відлякує комах.
 
Меліса або м'ята лимонна
 
Її яскраво виражений лимонний аромат нагадує цитронеллу (але в набагато більш приємне варіанті). Насправді, рослини, що містять високий рівень цитронеллола, виступають в ролі природних репелентів, сильно відлякують комах. Посадіть ці ароматні рослини від комарів на дачі!
 
Базилік
 
Горщик з базиліком дійсно допоможе вам насолоджуватися природою на відкритому повітрі, в тиші і спокої без атак комах. Це одне з небагатьох рослин, які випускають сильний аромат, для отримання якого не потрібно м'яти або рвати листя. Просто поставте горщик з ним на вікно або на столик в саду.
 
Котяча м'ята (котовник японська)
Ще одна рослина проти комарів. Москіти і комарі ненавидять котячу м'яту, а для котів вона краще валер'янки, тому не дозволяйте домашньому вихованцеві гризти або виривати рослини з коренем. Воно вам стане в нагоді для боротьби з комарами.
 
М'ята
 
Те, що добре для вашого мохіто, так само добре для вашої шкіри. Справа в тому, що листя м'яти, у вигляді букетика або рубані, в склянці, допоможуть відлякати комарів ввечері, а ефірні олії, що містять в листі, ефективно заспокоять свербіж шкіри після укусів комах.
 
Джерело: УкрМедіа

 

29 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів