Володимир Козловський робить ще один крок до мети

Володимир Козловський робить ще один крок до мети
З 14 липня в Чернівцях стартував чемпіонат України з маунтинбайку в кантрі кросі участь в якому взяли спортсмени з Закарпаття під орудою заслуженого майстра спорту Віктора Мельника.

 

15 липня відбувся основний етап гонки. У змаганнях дорослих найкращий наш представник Володимир Козловський блискуче себе проявив на чернівецьких велодорогах.  У тривалій боротьбі він зумів вирвати перемогу в свого головного конкурента вінничанина Дмитра Титаренка й став чемпіоном країни. Бронза дісталася Тимуру Русії. Це ще один вагомий крок до цілі для Володимира, який прагне презентувати нашу країни в наступній Літній Олімпіаді 2020 в Токіо. 

«Як завжди, на чемпіонаті України зібрались найсильніші – старався тягнутися за лідером Дмитром Титаренком – він мій найкращий товариш та друг. Цього разу, можливо, я виявився найсильнішим серед  хлопців, краще підготовленим, тому майка лідера не була несподіванкою для мене сьогодні, адже постійні тренування та робота над собою завжди дають результати»,зауважив закарпатський чемпіон.

Серед жінок ужгородка Крістіна Конвісарова посіла шосту сходинку. Золото в цій номінації дісталося Яні Беломоїній, срібло в Наталії Кромпець, третьою стала  Ірина Попова

А серед юніорів закарпатець Том Рего, який нині навчається в Харкові став срібним призером чемпіонату країни.

Як зауважив Віктор Михайлович порадували й наші кадети, які  всі потрапили до чільної «дванадцяти» й принесли залікові бали в загальнокомандну скарбничку. Серед  них найкращим став Мілан Софілканич, який посів п’яту сходинку в крос-кантрі.

Роман СЕНИШИН

 

17 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів