Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав підприємців із прийдешнім святом

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав підприємців із прийдешнім святом
Більш ніж наполовину бюджет Ужгорода формується за рахунок суб’єктів підприємницької діяльності, задіяних у сфері малого та середнього бізнесу - їх внесок у розвиток міста дуже вагомий.

 

Вони сплачують податки, створюють нові робочі місця, забезпечують добробут багатьох родин, сплачують податок на доходи фізичних осіб, який має найбільшу питому вагу у доходах бюджету міста, завдяки їм місто розвивається.

Напередодні професійного свята - Дня підприємця, яке відзначається у першу неділю вересня, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав представників бізнесу, побажав успіхів та процвітання, подякував за сумлінну роботу, за те, що працюють в Ужгороді і на благо Ужгорода. Відзначив, що міська рада підтримує бізнес, не створює жодних перешкод для роботи підприємців, отримання всіх дозволів є відкритим і прозорим, рішення приймаються оперативно, запевнив також у подальшій підтримці.

Із прийдешнім святом привітав підприємців і голова регіонального відділення УСПП Олексій Кіндрат. Він розповів про банківські програми кредитування, підкресливши, що Ужгородська міська рада прийняла програму підтримки бізнесу, скориставшись якою, можна повертати тільки тіло кредиту, відсотки ж погашатимуться коштом міського бюджету. Це - дуже дієва підтримка з боку міської влади, щоб розширювати і розвивати свій бізнес.

За вагомий особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань міста та з нагоди свята Богдан Андріїв вручив грамоти ужгородським підриємцям Марії Грицищук, Віктору Костю, Василю Лизанцю, Миколі Мошаку, Тетяні Раскатовій, Олександру Тирпаку, Олександрі Турховській, Юрію Чорнаку, Володимиру Чурею, Габріелі Югас, Інні Ільющенко, Юрію Фуксу, Еріці Зиковій, Вікторії Меженній, Наталії Гузар.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

31 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів