В Ужгороді області України та чотири європейські країни презентують свої туристичні можливості

В Ужгороді області України та чотири європейські країни презентують свої туристичні можливості
XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» розпочала сьогодні роботу в Ужгороді в культурно-історичному центрі «Совине гніздо».

 

Цього року на неї приїхали 8 представництв із чотирьох європейських країн – Угорщини, Словаччини, Румунії, Чехії. Представлені також туристичні пропозиції Львівщини, Івано-Франківщини, Рівненщини, Кіровоградщини, Тернопільщини, Запорізької, Волинської областей, міст Трускавця, Харкова, туристичних компаній Львова, Києва, без виставкових площ приїхали представники Чернівецької та Одеської обласних адміністрацій.

Як і щороку, представляють свої можливості райони і найбільші міста Закарпаття, туристичні організації, Закарпатська торгово-промислова палата, видавництва, долучилися також обласний краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького, меморіальний будинок-музей народного художника Федора Манайла, виші, Українське товариство охорони птахів, проект «Збереження карпатських пралісів».

Традиційно на відкритті вітали учасників і численних гостей керівники Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, обласної ради Михайло Рівіс. Відзначали, що з кожним роком на «Тур’євроцентр – Закарпаття» приїздить усе більше гостей, іноземних операторів, бо іноземним туристам цікаво відвідувати наш край. Уже стабільно область переганяє відомі рекреаційні регіони України за кількістю туристів і важливо, щоб це системно піднімало загальний добробут населення.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв також привітав учасників міжнародної виставки-ярмарку, побажав успішної роботи, налагодження вигідних ділових зв’язків, приємного перебування в Ужгороді, де разом із «Тур’євроцентром» стартували основні події до Дня міста, запросив приєднатися до численних заходів із відзначення 1124-ї річниці з часу першої писемної згадки про місто над Ужем.

Всі учасники туристичної ярмарки представляють можливості своїх регіонів, закладів, сусідні із Закарпаттям території рекламують також зручності логістики – як скористатися авіа та іншими видами сполучення.

Ужгород разом із пропозиціями готелів, ресторанів, атракцій представив і солодкі (торти, цукерки) та хмільні (коньяки) візитівки міста. А також міський голова Богдан Андріїв на відкриті презентував щойно виданий новий – «народний» – фотоальбом Ужгорода. Його підготували, зібравши через спеціально створену сторінку у Фейсбук світлини майстрів та аматорів, які запропонували своє бачення особливостей Ужгорода.

«Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» продовжуватиме свою роботу сьогодні і завтра, 22-23 вересня.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

22 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів