Ужгород та Дармштадт напрацьовують спільні проекти, які реалізуватимуться у 2018-2020 роках

Ужгород та Дармштадт напрацьовують спільні проекти, які реалізуватимуться у 2018-2020 роках
Продовжувються зустрічі, дискусії в рамках перебування в Ужгороді представницької делегації фахівців із німецького міста-побратима Дармштадта.

 

Зокрема, у залі ректорату Ужгородського національного університету пройшов "круглий стіл" "Завдання та цілі комунального забезпечення енергією та громадського міського транспорту на прикладі Дармштадта". Один із провідних керівників підприємства Entega Міхаель Ортманнс представив доповідь про енергетичну економіку Дармштадту. Компанія Entega відома тим, що перебуваючи (понад 90% акцій) у власності муніципалітету цього німецького міста, масштабно працює з виробництвом та продажем електроенергії, постачанням питної води, телекомунікаційними мережами, очищенням стічних вод, газовими електростанціями, вітровими та сонячними парками, інвестує значні кошти у енергозберігаючі проекти.

Також пані Сільке Раутенберг, яка представляє HEAG mobilo, розповіла про особливості функціонування міського громадського транспорту. HEAG mobilo є провідним постачальником мобільних послуг у регіоні Південного Гессена та компанії з управління трафіком групи HEAG. Разом із дочірніми компаніями та місцевими транспортними службами займається ефективністю місцевого транспорту в місті Дармштадт та регіоні.

Сьогодні відбулися також чимало інших заходів за різними напрямками, сьогодні – завершальний день роботи українських та німецьких спеціалістів із напрацювання спільних проектів, які реалізуватимуться у 2018-2020 роках.

Прес-служба Ужгородськоої міськради

 

06 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів