У Виноградові невідомі підірвали автомобіль «Hyundai Santa» гранатою РГД

У Виноградові невідомі підірвали автомобіль «Hyundai Santa» гранатою РГД
Співробітники Виноградівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у райцентрі. Слідство триває.

 

Сьогодні, 27 жовтня, на службу «102» надійшло повідомлення від жителя Виноградова про те, що невідомі пошкодили його автомобіль. Заявник розповів, що прокинувся серед ночі від звуку, що нагадував вибух. Чоловік вийшов у двір та виявив сильні пошкодження автомобіля «Hyundai Santa», який належить його дружині.

 

Слідчо-опероативна група на місці події встановила, що автомобіль пошкоджено вибухом. Попередньо правоохоронці встановили, що невідомі скористалися гранатою РГД, експертиза встановить точну модель вибухового пристрою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто  хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Поліція встановлює причетних до правопорушення. Заявник запевнив, що конфліктів ні з ким не мав і не має підозрюваних у злочині. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. куц 2017-10-27 / 14:00:24

    треа боло у хижу метати а ни у машину