Ділових людей Закарпаття запрошують до онлайн-торгів за стандартами "біржового стакана"

Ділових людей Закарпаття запрошують до онлайн-торгів за стандартами "біржового стакана"
На новій товарній інтернет-біржі, що офіційно запрацювала на українських теренах світової паутини.

 

Ділові кола України отримали сучасний і прозорий інструмент продажів і покупок, який успішно працює на світових ринках. Творці нової біржі запускають електронну платформу з високим рівнем безпеки угод, в тому числі застосувавши для цього в програмній розробці технології blockchain

В Україні офіційно розпочала роботу товарна біржа "КИЇВ МЕРКЕНТАЙЛ ЕКСЧЕЙНДЖ" (КМО), що реалізує світові стандарти торгів на ринках нафтопродуктів, сільськогосподарської та хімічної продукції. Зараз сервіс проходить фінальну стадію налагодження - йде тестування інтернет ресурсу і «розгортання» функціоналу торгової платформи.

Серед пропонованих біржею послуг - впровадження електронного документообігу для учасників торгів, можливість проведення торгів з використанням центрального контрагента, а також торги за стандартами подвійного зустрічного аукціону - "біржового стакана".

КМЕ використовує систему управління ризиками DPV (delivery vs. payment), що зменшує ризики обох сторін при проведенні операцій, одночасно виступаючи третьою стороною в транзакціях.

Джерело: "ДР"

 

27 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів