Москаль: Обіцяні на зарплату працівникам соціально-культурної сфери кошти досі на Закарпаття не надійшли

Москаль: Обіцяні на зарплату працівникам соціально-культурної сфери кошти досі на Закарпаття не надійшли
Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада здійснено розподіл стабілізаційної дотації з Державного бюджету місцевим бюджетам. Закарпаття, згідно з цим документом, мало отримати 47 мільйонів 654,6 тисяч гривень на зарплату працівникам соціально-культурної сфери (в тому числі непедагогічним кадрам та працівникам дитсадків, де найважча ситуація).

 

– Ці гроші розподілені по районах області моїм розпорядженням, однак на Закарпаття вони досі не надійшли, – заявляє Геннадій Москаль. – Ось чому і виникла заборгованість по зарплатах.

Люди, котрі щоденно бачать по телевізору звіти про успіхи в економіці та нові надходження коштів, не розуміють, хто їх дурить, і починають обурюватися. Їх можна зрозуміти, адже жити доводиться не в телевізійних новинах, а насправді. Ми сьогодні направили урядову телеграму прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману з проханням виконати постанову Уряду й терміново перерахувати на Закарпаття 47,6 мільйонів гривень для виплати зарплат працівникам соціально-культурної сфери.

moskal.in.ua

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів