Ужгород буде з теплом

ДП "Газ-тепло" готове у майбутньому взяти на баланс дане комунальне підприємство, вже в найближчі три місяці розробити економічну програму виведення підприємства з кризи та внести її на розгляд сесії міськради.

 

КП "Ужгородтеплокомуненерго" майже 6 років перебува? у стадії банкрутства. Загальний борг компанії склада? понад 40 млн. гривень, з них 70% - за газ. Напередодні опалювального сезону питання налагодження нормального функціонування підпри?мства стоїть особливо гостро. Тож міський голова Ужгорода Віктор Погор?лов в ході зустрічі запевнив генерального директора ДП "Газ-тепло" Дмитра Бублика у підтримці місцевої влади ініціатив Компанії з реалізації вищевказаного проекту.

Першу угоду про співпрацю ДП "Газ-тепло" і КП "Ужгородтеплокомуненерго" було підписано у серпні цього року. Тоді ж Компанія поставила ужгородцям 1,4 млн. куб. м природного газу. Це дозволило відновити у місті гаряче водопостачання, якого не було кілька місяців. "На вересень заплановано поставити місту ще 2,2 млн. куб. м. блакитного палива", - розповіда? генеральний директор ДП "Газ-тепло" Дмитро Бублик. - "А з початком опалювального сезону об??ми поставок газу ще більше зростуть".

Позитивні результати співпраці двох компаній відміча? і головний адміністратор "Ужгородтеплокомуненерго" Юрій Фогель, наголошуючи на тому, що окрім поставок газу ДП "Газ-тепло" виділило підпри?мству 60 тисяч гривень на погашення боргу із заробітної плати.

 

21 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. kick bot 2005-09-22 / 04:28:00

    холодноооооо! я замерз, дайте горячого чаю :)
    горячої води нема? нема!
    отоплення є? нема!
    буде? а чого саме буде??? чого нема вже зараз? ;)