Три предмети жіночого одягу, від яких чоловіки просто "шаленіють"!

Три предмети жіночого одягу, від яких чоловіки просто "шаленіють"!
Життєві поради "слабкій" половині людства.

 

Отже, тепер давайте розберемося, які три основних предмета допоможуть вам завоювати чоловічу увагу, передає .

Говорячи про одяг, який подобається чоловікам, ми не можемо до кінця бути впевненими в тому, що саме цей образ сподобається тому чи іншому представнику сильної статі.

Отже, тепер давайте розберемося, які три основних предмета гардероба допоможуть вам завоювати чоловічу увагу:

Спідниця-олівець

Це настільки легко трансформовані і відповідна під будь-який стиль у цьому сезоні річ, що зможе послужити вам не тільки для залучення чоловічої уваги, але і для створення свого унікального образу. Вона може бути виконана з будь-яких тканин і поєднуватися як зі спортивним взуттям, так і з елегантними човниками.

Спідниця-олівець подобається чоловікам за те, що вона повністю підкреслює вигини стегон і надає витонченості за рахунок звуження спідниці біля самої витонченої частини вашої ніжки.

Колготки

Здавалося б, що це за елемент гардеробу – колготки?

Але насправді чоловіки дуже люблять, коли у жінок на ноги надіти тонкі колготки, причому не тілесного, а саме чорного кольору!

По-перше, чоловіки можуть додумувати, що це панчохи, а панчохи, як всім відомо — дуже спокусливий елемент гардеробу.

По-друге, тонкі колготки чорного або темно-сірого відтінку завжди створять той самий загадковий серпанок і підкреслять вигини, рельєф і стрункість ваших ніжок.

Лінія талії

Останньою, третьою «секретною зброєю» для уваги чоловіків може стати абсолютно будь-яка річ, починаючи від одягу і закінчуючи суворим жакетом, головне, щоб вона підкреслювала вашу талію.

Всі ми власниці абсолютно різних типів фігур, тому облягання в нижній частині не завжди доступно. Багато пані вважають за краще вибирати оверсайз: сукні, широкі брюки або спідниці в підлогу для коригування силуету. Але якщо доповнити спідницю водолазкою або взяти той же самий об'ємний светр або подовжене сукню, подпоясанное ременем або шовковою хусткою, що зараз дуже популярно, «секретна зброя» для чоловіків буде приведено в дію.

Перед тим, як ставити питання про зміну гардероба на користь речей, які виключно подобаються чоловікам, необхідно задуматися про те, чи підійдуть вони конкретно вам, вашій фігурі і вашому кольоротипу.

При підборі гардеробу потрібно думати саме про те, що підходить виключно для вас, тому що від того, наскільки комфортно і привабливо ви себе відчуваєте в тому чи іншому образі, залежать 80% успіху, все інше — справа техніки.

Джерело: Ukr.Media

 

28 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів