Москаль головам закарпатських сіл: вирішуйте проблеми ввірених територій, а не перетворюйтеся на «активістів»

Москаль головам закарпатських сіл: вирішуйте проблеми ввірених територій, а не перетворюйтеся на «активістів»
– Деякі голови населених пунктів Закарпаття перетворюються на «активістів» і замість того, щоб вирішувати проблеми своїх сіл, узялися влаштовувати акції протесту й висувати виконавчій владі різні вимоги, – заявляє Геннадій Москаль.

 

– Останній випадок – анонсована на 29 травня сільським головою Сасова (Виноградівський район) акція протесту через розбиту дорогу. Повідомляю шановному голові села те, що він і сам давно знає: обласна дорога «Виноградово – Теково – Неветленфолу», яка йде через Сасово, включена до переліку доріг, на яких будуть проводити поточний середній ремонт цього року. На це виділені кошти, вже виготовлена проектно-кошторисна документація, а зараз проводиться тендер. Відкриття тендерної документації відбудеться через тиждень – 1 червня.

Частина дороги від Сасова до Чепи була відремонтована із суцільним асфальтним покриттям ще минулого року, про що голова сільради теж чудово знає. А цього року ремонт продовжать від Сасова до Виноградова. До речі, сільрада Сасова не виділила жодної гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації, не кажучи вже про ремонт дороги, яка пролягає через село. Саму дорогу капітально чи середньо-поточно не ремонтували близько 30 років, і теперішній голова, член «Єдиного центру», який очолює Сасово вже 15 років, не зробив нічого, щоб такий ремонт хоча би почати.

Між іншим, народним депутатом від Виноградівщини, в тому числі Сасова, є ще один представник «Єдиного центру» – Іван Балога, котрий також не виділив і не добився виділення ні копійки на ремонт цієї дороги. І коли тепер, знаючи про майбутній ремонт, голова села влаштовує акцію протесту, щоб показати картинку для кишенькових ЗМІ «ЄЦу», то інакше, як дрібним провокатором його важко й назвати.

moskal.in.ua

 

23 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів