Порядок фінансування безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів війни затвердив Ужгородський виконком

Порядок фінансування безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів війни затвердив Ужгородський виконком
А також перелік та середню ціну ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання таких осіб.

 

Сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради затвердили Порядок фінансування безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів війни, що проживали в Ужгороді. Затвердили також перелік та середню ціну ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання таких осіб.

У документі визначено, які документи має подавати особа, котра здійснює поховання, в ритуальну службу, як проводиться відшкодування вартості тощо.

Перелік та вартість ритуальних послуг, предметів ритуальної належності, необхідних для поховання одиноких громадян, що здійснюється комунальним підприємством «Ужгородський комбінат комунальних підприємств» за рахунок коштів місцевого бюджету погодили на сьогоднішньому засіданні виконкому Ужгородської міської ради. Управління праці та соціального захисту населення при здійсненні компенсації вартості проведення ритуальних послуг у зв’язку з похованням одиноких громадян в Ужгороді має керуватися переліком та вартістю послуг, які викладені у додатку до рішення.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів