На Закарпаття з’їхалися керівники аналітичних підрозділів поліції з усієї України

На Закарпаття з’їхалися керівники аналітичних підрозділів поліції з усієї України
В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області розпочався триденний всеукраїнський семінар-тренінг для керівників підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, а також підрозділів інформаційно-аналітичної підтримки.

 

За вказівкою Голови Національної поліції України Сергія Князєва на Закарпатті проходить семінар-тренінг за участі керівників департаментів НПУ, представників Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, представників вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, представників МВС України, керівників підрозділів організаціно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування та підрозділів інформаційно-аналітичної підтримки ГУНП зі всієї України.

Сьогодні, 14 червня, на семінарі-тренінгу керівний склад поліції навчали оцінюванню діяльності органів та підрозділів Національної поліції. Про актуальні аспекти сучасних критеріїв цієї діяльності розповів в.о. начальника Департаменту забезпечення діяльності Голови Сергій Редька.

Крім цього, значну увагу приділили обговоренню інноваційних підходів в роботі поліції.

«Ми доводимо до керівників всіх регіонів вимоги Голови Національної поліції України Сергія Князєва про те, що основним і єдиним критерієм оцінки, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», є рівень довіри населення України», – наголосив у своєму виступі начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування НПУ Олексій Сергєєв.

Рівень довіри до поліції, як зазначив Олексій Сергєєв, буде оцінюватися за допомогою незалежного соціологічного опитування, крім цього, важливим критерім стане рівень задоволеності своїм керівником особовим складом, робочий та психологічний клімат у колективі. Втім, відмітив керівник ДОАЗОР, важливою для довіри населеня є робота за пріоритетними напрямками, такими як боротьба з організованими злочинними групами, обігом зброї та наркотиків, торгівлею людьми та покращення оперативності реагування на заяви населення.

Начальник департаменту інформаційно-аналітичної підтримки НПУ Олександр Клінг наголосив, що такий семінар перше відбувається в Україні, проте подібний формат спілкування  планується і в майбутньому.

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин на відкритті семінар-наради побажав присутнім отримати відповіді на всі їх питання та плідно провести три дні навчання.

Семінар триватиме три дні та завершиться в суботу, 16 червня.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів