5 463 проекти землеустрою відправили на погодження в інші регіони України землевпорядники Закарпаття

5 463 проекти землеустрою відправили на погодження в інші регіони України землевпорядники Закарпаття
Тоді як на розгляд експертів Закарпаття з інших областей з початку 2018 року надійшло 4 790 проектів землеустрою.

 

З початку поточного року в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру Закарпатської області надійшло 4 790 проектів землеустрою з інших областей. На сьогодні фахівці опрацювали 4 676 проектів, з яких отримали позитивний висновок 3 861 примірник землевпорядної документації, 815 робіт оцінено негативно, ще 114 проектів знаходиться на розгляді.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Тячівському (786) та Міжгірському (765) районах Закарпатської області.

Фахівцями  Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області направлено на погодження до інших областей 5 463 проекти землеустрою, з них опрацьовано 5 205 робіт, з яких 3 772 отримали позитивний висновок, 1 433 – негативний, та 258 проектів знаходяться на розгляді експертів.

У Закарпатській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 22 особи.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова у погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

Прес-служба Держгеокадастру

 

22 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів