«Проспект-Юніор» – переможець турніру з міні-футболу

«Проспект-Юніор» – переможець турніру з міні-футболу
На штучному майданчику стадіону “Автомобіліст” відбувся турнір з міні-футболу серед команд мікрорайонів міста Ужгород.

 

Як інформує сторінка управління культури,спорту, сімї та молоді ужгородської міськради, участь у змаганнях прийняло 6 команд, яких організатори розділили дві групи (по 3 команди в кожній). По дві кращих – виходили до півфіналу.

Так, у групі “А” доводили, хто краще грає в футбол, команди «Проспект-Юніор», «Зодіак» та «Загор». У групі “В” – “мірялися силами” «Нахімова», «Корольова» та «Честер».

За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди «Проспект-Юніор», «Загор», «Честер» та «Нахімова».

У першій півфінальній зустрічі «Проспект-Юніор», програючи в ході зустрічі 0:2 у нахімовців, зумів знайти в собі сили й вирвав важку перемогу з рахунком 3:2. В іншому півфіналі команда «Честер» здолала «Загор» 3:0 й стала другим фіналістом.

У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди «Загор» та вул. «Нахімова». З рахунком 2:1 у серії післяматчевих пенальті перемогу святкували футболісти «Загора». 

Фінальна зустріч між «Проспект-Юніор» та «Честер», виявилась на славу. На майданчику точилася безкомпромісна боротьба, жага до перемоги “зашкалювала”. У кінцевому результаті яскраву перемогу з рахунком 2:1 здобули проспектівці.

Усі команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами, а гравці – медалями та грамотами від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра).

Оргкомітетом були також відзначені кращі в номінаціях:

Воротар – Шовш Андрій (Загор).

Бомбардир – Бертич Олександр (Проспект-Юніор).

Гравець – Ключкович Дмитро (Честер).

Арбітр – Головачко Сергій.

За матеріалами РОМАНА СЕНИШИНА

 

08 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів