В Угорщині розбився мікроавтобус із закарпатцями, що їхали додому – ЗМІ

В Угорщині розбився мікроавтобус із закарпатцями, що їхали додому – ЗМІ
Як повідомляють угорські ЗМІ, у регіоні Ноград на шостому шосе сталася автоаварія.

 

Мікроавтобус перевернувся і вилетів із траси. Постраждали 13 осіб, деякі – значно.

Вісім людей з серйозними травмами та п'ять з легкими пораненнями були доставлені до лікарень після аварії, що сталася в суботу, - повідомив прес-секретар Національної служби швидкої допомоги Пал Дьорфі. Деякі серйозні пошкодження загрожують життю, - сказав він, додавши, що всі постраждалі - дорослі, а серед них немає дитини.

Рятівники прибули з округів Ноград та Пешт, а також рятувальних станцій Будапешта, також були залучені чотири рятувальні вертольоти. Спасатели перевезли серйозно поранених в чотири лікарні в Будапешті, а більш легкі були доставлені в Вац і Балассагіармат, повідомив Пал Дьорфі.

У штаб поліції штату Ногоград повідомили, що на головній дорозі № 2 мікроавтобус з українським ліцензією вилетів із дороги у канаву та перекинувся, - інформує угорський ресурс delmagyar.hu, і подає світлини МТІ.

Як повідомляють наші ЗМІ, мова може йти саме про закарпатців, які поверталися додому з Угорщини, утім, ці ресурси джерел інформації та підстав для такого висновку не подають. Чекаємо офіційних даних. Наразі поліція мовчить.

Джерело: Ужгород.ін

 

12 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів