Діти в закарпатських Білках вивчали дорожні знаки і правила дорожнього руху

Діти в закарпатських Білках вивчали дорожні знаки і правила дорожнього руху
З допомогою представниці ювенальної поліції Іршавщини Яною Горзов.

 

У загальноосвітній школі села Білки, що на Іршавщині, учні беруть участь у заходах, приурочених до Тижня безпеки дорожнього руху. Разом з інспектором ювенальної превенції Яною Горзов діти вивчали класифікацію дорожніх знаків  та правила дорожнього руху

Сьогодні, 11 вересня,  інспектор ювенальної превенції Іршавського відділення поліції зустрілася з учнями Білківської школи. Разом із педагогічним колективом школи поліцейська організувала Тиждень безпеки дорожнього руху.

Кожного дня школярі беруть участь у заходах, покликаних привернути увагу неповнолітніх до необхідності дотримуватися правил як пішоходами, так і водіями транспортних засобів.

Сьогодні ж учні шостих класів вивчали класифікацію дорожніх знаків, пригадували значення кожного з них. Інспектор розповідала дітям, як вони повинні поводитися в якості пішоходів і з якого віку мають право користуватися різними транспортними засобами.

Яна Горзов зауважила, що діти серйозно поставилися до вивчення теми. Про це свідчить і той факт, що деякі з учнів, не лише на відмінно засвоїли навчальний матеріал, а й пообіцяли, що вчитимуть правил своїх молодших братиків та сестричок.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів